Home Zoeken en Boeken Denemarken
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

ABC Holiday houses the Farmhouse

Het huis ligt op een grondstuk met een oppervlakte van 15000 vierkante meter langs Limfjorden. Vanaf het grote terras heeft u een schitterend 180 graden uitzicht over de Limfjorden. U kunt het Klooster van Vitskøl zien liggen, de eilanden Fur, Livø en Mors evanals Salling en Thy. In het water kunt u zeehonden zien die vanaf Livø overzwemmen. Op dit terras kunt u heerlijk barbecuen en ook ziet u de kinderen vanaf hier goed spelen. Er is een vuurplaats waar u brood kunt bakken of waar u gewoon rustig kunt zitten uitrusten, van een lange avondwandeling langs de kust, in de zomer. Dit huis is 100m van de kust en het strand, waar u kunt zwemmen en vissen. Op onze boerderij verbouwen we aardbeien, aardappels, uien enz. Verder hebben we ook kippen, zodat u verse eieren kunt kopen.

€ 730.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Limfjorden, Farsø
Product
 

ABC Holiday houses the Garden Cottage

Het huis ligt op een grondstuk met een oppervlakte van 15000 vierkante meter langs Limfjorden. Vanaf het bankje voor het huis heeft u een schitterend 180 graden uitzicht over de Limfjorden. U kunt het Klooster van Vitskøl zien liggen, de eilanden Fur, Livø en Mors evanals Salling en Thy. In het water kunt u zeehonden zien die vanaf Livø overzwemmen. Op het grondstuk is een speelplaats voor kinderen, een vuurplaats waar u brood kunt bakken of waar u gewoon rustig kunt zitten uitrusten, van een lange avondwandeling langs de kust, in de zomer. Dit huis is 100m van de kust en het strand, waar u kunt zwemmen en vissen.

€ 380.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Limfjorden, Farsø
Product
 

Gl. Skagen BN12489

Op een prachtig perceel duingrond in de buurt van het strand in Gl. Skagen ligt dit heerlijke vakantiehuis. Het interieur bestaat uit lichte, geloogde muren en plafonds en tegelvloeren in het woongedeelte. Het huis is fraai ingericht met stijlzuivere Deense meubelen. De woning is van alle gemakken voorzien, zodat u van een ontspannen vakantie geniet en niet aan praktische klussen hoeft te denken. Na een heerlijk lange wandeling op het strand tankt u gezellig bij in de sauna. Het huis ligt gedeeltelijk achter een duin. Grote terrassen op het zuiden, oosten en westen bieden diverse beschutte plekjes waar u fijn kunt zonnen. De perfecte omgeving voor een echte vakantie in het schilderachtige Skagen met zijn beroemde attracties.

€ 604.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Hulsig BN12497

In het mooie Hulsig, nabij Skagen en een mooi badstrand, vindt u dit mooie luxueuze huis. De inrichting is smaakvol en in scandinavisch design. De haardkamer, keuken, bad en gasttoilet hebben vloerverwarming. Bovendien hoort er een whirlpool bij de badkamer en aangrenzend een sauna. De keuken beschikt over een comfortabele inrichting. Vanuit de woonkamer komt u op een groot terras en een aangelegd grondstuk. Buren van A01334.

€ 584.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Gl. Skagen BN12500

Midden in het oude Skagen en slechts enkele minuten van een zonsondergangsplaats vindt u dit mooie Skagenhuis. Het is omgeven met natuurgrond. Het huis is van hoge kwaliteit en met meubels van mooi design ingericht. Een practische keuken is in het huis en de mooie badkamer heeft vloerverwarming. Vanuit de gecombineerde woonkamer/keuken komt u op een terras, gelegen op het zuiden. Het huis is een echte parel.

€ 1065.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Skiveren BN12501

Als u op Skagens Gren staat, de noordelijkste spits van het continentale Europa, dan kunt u zien hoe twee zeeën in elkaar vloeien: Kattegat en Skagerrak. Tegelijk lijkt de hemel hier hoger en breder dan elders. Dat ruimtelijke gevoel komt vanwege de weerkaatsing van het licht in de zee. Tal van kunstenaars kwamen naar Skagen op het einde van de 19de eeuw, toen de moderne schilderkunst veel aandacht aan lichtinval besteedde. Skagen is een vat vol attracties voor jong en oud: Råbjerg Mile: de grootste wandelende duin van Denemarken, de verzande kerk in de duinen, het Skagens Museum, de haven met oude visstapelhuizen en de winkelstraat met boeiende speciaalzaken o.a. met gebruikskunst, barnsteen, keramiek, kunst en mondgeblazen glas.

€ 494.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Ålbæk
Product
 

Hulsig BN12503

In het gezellige dorpje Hulsig, vlakbij Skagen ligt op slechts 200 meter van het strand. Het huis is degelijk ingericht en heeft 4 slaapkamers. Ook is er een groot open slaapgedeelte met een eigen kleuren-tv. In het huis bevinden zich 2 badkamers, waarvan 1 met 1 verdiepte 4 persoons whirlpool en een sauna. De keuken is van alle gemakken voorzien. Buren van A01294.

€ 745.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Kandestederne BN12505

Dit zeer aantrekkelijk ingerichte vakantiehuis ligt op een natuurgrondstuk in Kandestederne. De lichte woonkamer met planken vloer is van een mooi design en degelijk ingericht. Het beschikt over een open haard. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met stapelbedden. Ook is een mooi bad met doucheruimte en aangrenzende sauna aanwezig. Op het zuidwest terras heeft u een mooi uitzicht.

€ 524.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Skiveren BN12508

Welkom in de kop van Denemarken! Eén van de eerste zaken die u opvallen is beslist het prachtige, sterke licht dat over de hele streek schijnt. Maar ook de weidse en ongerepte natuur met bossen, duinen en heide zal indruk maken. Skagen is omgeven door maar liefst twee zeeën: het milde Kattegat aan de ene kant en de woeste Noordzee aan de andere. De streek heeft heel wat in petto voor het gezin. Bezoek bv. het arendreservaat Ørnereservatet en maak mee hoe enkele exemplaren van de grootste arenden van de aarde gevoerd worden en hun vleugels uitslaan. Farm Fun is een bezoekersboerderij met grote speeltuin en veel aaibare dieren. Ook de sfeervolle havens van Skagen en Ålbæk zijn de moeite voor een kijkje.

€ 344.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Ålbæk
Product
 

Skiveren BN12509

Dit vakantiehuis ligt vlakbij het zandstrand in het mooie Skiveren. De duinen zijn met helmgras begroeid en het huis heeft een mooi grondstuk. Het huis heeft een goed ingerichte keuken die van alle gemakken is voorzien. De woonkamer is modern ingericht en bezit een haard. In de relaxruimte treft u een whirlpool en toegang tot de sauna. Bovendien beschikt dit huis over een gastentoilet met vloerverwarming. In dit heerlijke vakantiehuis is plaats voor 2 gezinnen.

€ 1294.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Ålbæk
Product
 

Hulsig BN12511

Dit mooie huis staat op een grondstuk van 5000 vierkante meter op slechts enkele minuten autorijden van Skagen. In de grote woonkamer bevindt met open haard en moderne meubels die verbonden is met de goed ingerichte keuken. In een van de 2 elegante badkamers bevinden zich een 4 pers. whirlpool, een solarium en de toegang tot de sauna. Alle ruimten met tegelvloeren hebben vloerverwarming. 4 slaapkamers met 2-persoonsbedden evenals een extra slaapkamer met 2-één persoons bedden.

€ 694.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Hulsig BN12514

Dit unieke huis ligt vlakbij het strand van Hulsig op een mooi natuurgrondstuk. Het huis is modern en stijlvol ingericht en geschikt voor bijvoorbeeld 2 gezinnen. In een van de 2 badkamers met vloerverwarming treft u een whirlpool en sauna. Op het naar het zuiden gelegen terras kunt u heerlijk van de zeelucht genieten .

€ 634.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Hulsig BN12515

In het betoverende Hulsig vlakbij het mooie witte strand, ligt dit prachtige luxe huis tegen de wind beschut door de duinen. Smaakvol interieur, stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Uitnodigende terrassen om van ochtend tot avond buiten te kunnen genieten. Toegang tot een kleine gemeenschappelijke speelplaats. Niet ver van Råbjerg Mile en de populaire golfbaan Hvide Klit. Ook Skagen is goed te bereiken. Buurhuis van A01423 en A01468.

€ 614.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Hulsig BN12518

Op een mooi natuurperceel in de buurt van het strand van Hulsig staat dit nieuwe huis.Van hieruit is Skagen goed en snel te bereiken.Het moderne, degelijke huis is opgebouwd uit matrialen van uitstekende kwaliteit. op de prachtige terrassen op het zuiden kunt u buiten van uw vakantie genieten. Het huis is bijzonder kindviendelijk door de inrichting en het vele speelgoed dat aanwezig is voor grote en kleine kinderen. Tevens is er een gemeenschappelijke speelplaats. Buren van A10468 en A01404..

€ 634.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Kandestederne BN12519

Op een natuurperceel in de buurt van Råbjerg Mile en begroeide duinen bij Kandesterne, staat dit nieuwe luxe huis. Degelijke meubels en stijlvolle inrichting kenmerken het huis zodat u zich altijd thuis voelt. De 4 slaapkamers en de hems bieden genoeg plaats aan 2 gezinnen. Beide badkamers, een met whirlpool en sauna, zijn met vloerverwarming uitgerust. De goed voorziene keuken afdeling staat in verbinding met de mooi gemeubileerde woonkamers.

€ 724.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Hulsig BN12523

Iets ten zuiden van Skagen, in het idylische plaatsje Hulsig, staat dit nieuwe luxe huis op een duinperceel. Vanaf de mooie terrassen met een ingemetselde grill heeft u meteen toegang tot de natuur waarin het huis staat. Het huis is door een architect getekend en is als een parel tusen alle andere huizen. Alles is degelijk en stijlvol samengesteld. De vlot ingerichte keuken staat in verbinding met het woongedeelte dat smaakvol ingericht is. Een huis als geen ander voor een heerlijke vakantie.

€ 595.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Hulsig BN12524

In het mooie Hulsig in de buurt van Skagen staat dit mooie vakantiehuis op een mooi heuvelachtig duinperceel. het huis is mooi ingericht, met een practische keuken. De keuken is gecombineerd met de woonruimte. Die is ingericht met degelijke lederen meubels en PH lampen. De 2 pers. whirlpool staat in de lichte badkamer die u tevens de toegang geeft tot de sauna. Vanaf het prachtige terras heeft u uitzicht op een natuurlijk mooi heuvelachtig duinperceel.

€ 515.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Hulsig BN12525

Klein uitzicht op het duinlandschap en de zee.

€ 318.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Hulsig BN12526

In het mooie Hulsig, vanuit waar een natuurschoon fietspad door het bos naar Skagen voert, ligt dit huis op een natuurgrondstuk. Het is overal optimaal uitgerust en met heerlijke meubelen ingericht.De woon/eetkamer, die toegang tot een groot terras biedt, ligt in open verbinding met de keuken. Het huis is bijzonder kuindvriendelijk door de practische inrichting en het vele speelgoed voor groot en klein. tevens toegang naar een gemeenschappelijke speelplaats. Buren van A01423.

€ 634.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Skagen
Product
 

Skiveren BN12530

Op een prachtig natuurgrondstuk in Skiveren ligt dit nieuw gebouwde luxe huis. Het hele is afgewerkt met hoogwaardige details. De meubels en overige inrichting is met stijl samengesteld. In de ene badkamer is een whirlpool en heeft direct toegang tot de sauna. De grote terrassen bij het huis zijn ideaal om van het zonnetje te genieten. Geniet u vakantie in een van de mooiste gebieden van de westkust. Buurthuis A01496 en A01497

€ 634.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Jutland Ålbæk
Product
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>