Home Zoeken en Boeken

Trollhättan öresjö BN84192

Dit mooie vakantiehuis met zicht op het √Ėremeer beschikt over een overdekt terras. De steiger met boot is te voet bereikbaar. Fijne barbecueplaats in de buurt.

€ 259.00

Lees Meer...

Zweden Vastra Gotaland Trollhättan
Product
 

Alingsås anten BN84191

Charmant vakantiehuis op perceel als waar de huiseigenaar woont. Een korte wandeling voert u naar het meer Anten, waar de boot op u wacht voor leuke zwem- en visdagen.

€ 145.00

Lees Meer...

Zweden Vastra Gotaland Alingsås
Product
 

Lödöse BN84189

Idyllische, rustige omgeving. De boerderij beschikt over paarden, honden, katten, eenden, hanen een een kleine varkens.

€ 745.00

Lees Meer...

Zweden Vastra Gotaland Lödöse
Product
 

Forsvik BN84188

Charmant vakantiehuis in de buurt van het Götakanaal. Het vakantiehuis staat tussen 2 meren in. In deze meren kunt u zwemmen en vissen. Forsvik biedt met zijn oude scheepswerf en raderboot veel cultuur.

€ 284.00

Lees Meer...

Zweden Vastra Gotaland Forsvik
Product
 

Forsvik BN84187

Vakantiehuis in een leuk, klein dorpje gelegen. In de zomer is het gezellig druk, met een veelvoud aan activiteiten en vermaak. In de buurt van bossen en weilanden, waar u kunt wandelen en paddestoelen kunt verzamelen.

€ 284.00

Lees Meer...

Zweden Vastra Gotaland Forsvik
Product
 

Forsvik BN84186

Charmant vakantiehuis in Forsvik gelegen. Hier vindt u de oudste sluis van het Götakanaal, met een interessante geschiedenis. Meerdere meren in de omgeving om te zwemmen en vissen.

€ 284.00

Lees Meer...

Zweden Vastra Gotaland Forsvik
Product
 

Ambjörnarp BN84185

Zeer gemoedelijk vakantiehuis met heerlijk buitenverblijf. Geniet van een ontspannen sfeer met uitzicht over weilanden, paddocks en het Byameer. Goede wandelpaden en aangelegde pieren. Trampoline aanwezig.

€ 406.00

Lees Meer...

Zweden Vastra Gotaland Ambjörnarp
Product
 

Marbäck BN84184

Dit vakantiehuis met grote tuin staat middenin een natuurreservaat en biedt u een heerlijk uitzicht op het meer √Ösunden. Het balkon is gedeeltelijk van glas voorzien. WC in apart gebouw.

€ 218.00

Lees Meer...

Zweden Vastra Gotaland Marbäck
Product
 

Hjärtanäs kalv BN84183

Groot, vorstelijk vakantiehuis in een heuvelachtige omgeving, direct aan het Kalvsjön. In 1980 deels gerenoveerd. Goede pieren, viswateren en wandelpaden. Slaapkamer 4 is tevens een doorgangsruimte.

€ 674.00

Lees Meer...

Zweden Vastra Gotaland Kalv
Product
 

Eksjö BN84182

Mooi vakantiehuis, gelegen op de boerderij van de eigenaar op een afgezonderde locatie aan een doodlopende weg. Hooggelegen met prachtig uitzicht op het meer, waar u kunt zwemmen en vissen. Stenen terras met uitzicht op het meer.

€ 238.00

Lees Meer...

Zweden Jonkoping Eksjö
Product
 

Västrum BN84181

Eenvoudig huis dichtbij een baai. In de omgeving zijn een zomer-restaurant en minigolf. Klein beschut terras aan de achterzijde. Gezamenlijke boot te huren.

€ 192.00

Lees Meer...

Zweden Jonkoping Gunnebo
Product
 

Västrum BN84179

Dit boots- en woonhuis is een paradijs voor sportvissers. De boot is inbegrepen bij de huurprijs, deze ligt voor de deur om te gebruiken bij het vissen. Niet ver van een zomerrestaurant en minigolf.

€ 271.00

Lees Meer...

Zweden Jonkoping Gunnebo
Product
 

Västrum BN84178

Mooi meerhuis, aan het water met uitzicht op de prachtige regio van √Ėstersj√∂n die vlakbij het huis ligt. Beperkt aantal boten te huur. Niet geschikt voor kleine kinderen. Bio-toilet apart.

€ 244.00

Lees Meer...

Zweden Jonkoping Gunnebo
Product
 

Kristdala BN84177

Groot perceel met veel fruitbomen. Rustig gelegen huis. 2 meren waar u gratis kunt vissen en een boot: 100 m.

€ 261.00

Lees Meer...

Zweden Jonkoping Kristdala
Product
 

Norra Vi BN84175

Comfortabel en rustige gelegen accommodatie met een hoge standaard, grenzend aan een natuurgebied. Gelegen naast Vimmerby Sommen en het prachtige meer waar je goed kunt zwemmen en vissen.

€ 192.00

Lees Meer...

Zweden Jonkoping √Ėsterbymo
Product
 

Hjältevad BN84174

Nieuwe vleugel bij het huis van de eigenaar, gelegen aan een meer met prachtig uitzicht. Nabij een meer. Tussen het huis en meer is een schapenweide. Wasmachine beschikbaar.

€ 255.00

Lees Meer...

Zweden Jonkoping Hjältevad
Product
 

Lindhult vissjön BN84173

Rustig gelegen vakantiehuis. Tweede verdieping met open gevel. Geniet van uw vrije dagen in de buurt van Vissjön, een omgeving met een rijk dierenleven.

€ 341.00

Lees Meer...

Zweden Jonkoping √Ąlmhult
Product
 

Bondstorp rasjön BN84172

Dit vakantiehuis is hoog gelegen aan het meer Rasjön. Een grote weide is goed geschikkt om te spelen. In het meer kunt u goed vissen en zwemmen. Het skigebied Hestra ligt op 20 km afstand.

€ 316.00

Lees Meer...

Zweden Jonkoping Bondstorp
Product
 

Sävsjö BN84170

Gezellige houten huis op een boerderij van de eigenaar aan een kleine meer. Aan het eind van een doodlopende straat in het bos gelegen. Boerderij met melkkoeien. Terras met uitzicht op het meer.

€ 284.00

Lees Meer...

Zweden Jonkoping Sävsjö
Product
 

Tranås BN84169

Prachtig, volledig gerenoveerd vakantiehuis naast het mooie meer Sommen. Vanuit de ruime en goed uitgeruste keuken heeft u een panoramisch uitzicht op het meer. Het grote terras bevindt zich aan de zuidkant en heeft een jacuzzi, die u het hele jaar door kunt gebruiken. Daarnaast beschikkt het huis over een eigen dok en een privé badzone. In de grote tuin staat een trampoline. In de omgeving bevindt zich een prachtig wandelgebied. Het bijgebouw van het huis is het hele jaar door bewoond. Spoorwegen verlopen langs het perceel.

€ 435.00

Lees Meer...

Zweden Jonkoping Tranås
Product