Yalikavak Bodrum BN67341

Deze zeer mooie villa met eigen zwembad bevindt zich in een verzorgd vakantiehuisgebied op een heuvel in de geliefde vakantieplaats Yalikavak. Het vakantiehuisgebied wordt om het uur bewaakt. Vanuit de villa kunt u genieten van een fantastisch panoramazicht over de baaien van Yalikavak. De twee verdiepingen tellende villa ligt op een verzorgd perceel op een rustige en zonnige plek. De villa is comfortabel en prettig ingericht en beschikt over airconditioning. Het vakantiehuisgebeid beschikt over 8 gemeenschappelijke zwembaden, die met ligstoelen en zonneschermen zijn uitgerust. Verder kunt u gebruiken maken van de waterglijbaan, een leuk café, een fitnesscentrum, een overdekt gemeenschappelijk zwembad en de sauna. Pendelbus tussen de vakantiehuizen en het strand. Toch is een huurauto aan te bevelen.

€ 1195.00

Lees Meer...

Turkije Egeïsche Kust Yalikavak Bodrum
Product
 

Yalikavak Bodrum BN54859

In dit vakantiecomplex kunt u uw vakantie doorbrengen in een vakantieappartement of vakantievilla. TLK019, TLK022 en TLK023 zijn villa´s met privé zwembad. Deze splinternieuwe villa´s hebben een schitterend panoramisch uitzicht op de blauwe zee met mooie baaien en over het groene heuvellandschap. De villa´s zijn comfortabel en smaakvol ingericht en uitgerust met airconditioning. Daarnaast beschikken de villa´s over een kleine verzorgde tuin met zwembad, waarbij u ook gebruik kunt maken van ligbedden en parasols. De woningen zijn zonnig en rustig gelegen.
In de huizen met twee verdiepingen bevinden zich 4 appartementen. Deze appartementen zijn smaakvol en keurig ingericht en ook uitgerust met airconidtioning.
Alle appartementen en villa´s zijn gelegen op een spinternieuw vakantiecomplex op een heuvel in de geliefde wijk Yalikavak. Doordat het complex bereikbaar via een poort, is het erg veilig gelegen. Het complex is beveiligd. U vindt hier in totaal 11 gezamelijke zwembaden met parasols en ligbedden die u kunt gebruiken. Bij het complex treft u ook een waterglijbaan, een mooi café- restaurant en een gebouw met een overdekt gemeenschappelijk zwembad en fitnesscentrum. Tussen het strand en het vakantiecomplex rijdt over het algemeen een pendeldienst. Toch raden wij u een huurauto aan.

€ 603.00

Lees Meer...

Turkije Egeïsche Kust Yalikavak Bodrum
Product