Smrzovka BN69619

Kleiner Anbau auf geschlossenem Grund am Haus des HEs. Skizentrum TANVALDSKY SPICAK ca. 5 Automin. entfernt. Tipp: Ausflug nach ?ERNA STUDNICE, mit Aussichtsturm.

€ 237.00

Lees Meer...

Tsjechie Liberec Smrzovka
Product
 

JelenĆ­ Kout BN54804

Op een omheind, rustig en in het bos gelegen natuurgrondstuk ligt dit moderne vakantiehuis met bergzicht. Het verwarmde binnenzwembad is met tegenstroom. Vanaf het zwembadvertrek komt u op het mooie terras waar u in de zomer van de zon kunt genieten. In de tuin, met een mooie grillhoek en vuurplaats, is veel ruimte om te spelen. In de winter ligt de plaatselijke skilift slechts 100m van het huis en het skicentrum Tanvalsky Spicak slecht op enkele minuten rijden. (sneeuwkettingen nodig). In de nabijgelegen plaaten Jablonec en Liberec zijn talrijke recreatiemogelijkheden. De huiseigenaar woont apart op het grondstuk en hij draagt zorg voor de verwarming en de airco. Op aanvraag is een kleine hond toegestaan.

€ 1120.00

Lees Meer...

Tsjechie Liberec Smrzovka
Product
 

Smrzovka BN28157

Praktisch ingericht huis aan de rand van de stad De skiliften, enkele met avondlicht, bevinden zich in het dorp. Een wat groter skigebied vindt u in Tanvaldske Spicak. Gas naar verbruik. Drie extra bedden tegen meerprijs. EĆ©n hond toegestaan. Geen jeugdgroepen.

€ 495.00

Lees Meer...

Tsjechie Liberec Smrzovka
Product
 

Smrzovka BN28271

Degelijk ingericht en in rustige omgeving gelegen vakantiehuis met goedverzorgde tuin. Einde van het dl: 5 km. Dierentuin en botanische tuin 25 autominuten. In de omgeving kung u paardrijdne, skieen en langlaufen. Hout/kolen exclusief.

€ 281.00

Lees Meer...

Tsjechie Liberec Smrzovka
Product
 

Jeleni Kout 430 BN28280

Verzorgd huis in bergstijl rustig gelegen nabij bos. Sneeuwkettingen nodig. Steile trap. 3 extra bedden op aanvraag en tegen betaling mogelijk.

€ 318.00

Lees Meer...

Tsjechie Liberec Smrzovka
Product
 

Smrzovka Nova Mytina BN28293

Niet ver van de rodelbaan aan de rand van Smrzovka ligt dit ruime vakantiehuis op een groot natuurgrondstuk met veel plaats voor de kinderen om zich uit te leven. In de winter kunt u gebruik maken van de in de buurt liggende pistes voor zowel beginners als gevorderden. Bovendien zijn er diverse leuke excursies in de omgeving: De dolomieten in Bozkov ca. 20Km, de stad Liberec met dierentuin, botanische tuin en aquapark ca. 22 Km of de stad Jablonec met het sieradenmuseun ca. 9 Km. Huisbeheerder woont apart in het huis. Sneeuwkettingen zijn in de wintervereist. Barbecue en rookkamer. Verwarming van oktober t/m april EURO 180,- / week.

€ 655.00

Lees Meer...

Tsjechie Liberec Smrzovka
Product
 

Smrzovka BN28303

Dit vakantiehuis aan de rand van de stad is goed bereikbaar via een geasfalteerde straat. In het dorp liggen er diverse skiliften. Sneeuwkettingen zijn absoluut noodzakelijk. Garage en twee extra bedden mogelijk tegen meerprijs. Hout niet inbegr.

€ 382.00

Lees Meer...

Tsjechie Liberec Smrzovka
Product