Schönberg stubaital BN78163

Dit vakantiehuis biedt u vanuit de woonkamer een fantastisch uitzicht op de Stubaier Alpen. Het huis is gelegen in een klein dorp boven de stad van Schönberg in het Stubaidal. Het huis biedt ruime kamers en een gezellige woonkamer met een haard. De keuken is zeer goed uitgerust.
U kunt heerlijk genieten van de rust en het prachtige uitzicht over de bergen. Het Stubaidal biedt u veel recreatiemogelijkheden en ook de hoofdstad Innsbruck is in ongeveer 20 minuten te bereiken. Hier kunt u uw vakantie op een afwisselende manier doorbrengen (cultuur, natuur en sport). Direct vanuit het huis beginnen de wandelroutes in de omliggende bossen.

€ 669.00

Lees Meer...

Oostenrijk Tirol Schönberg
Product
 

Schönberg stubaital BN12399

Schönberg is een kleine gemeente met een landelijk karakter gelegen op ca. 1000 m sneeuwhoogte op slechts 10 minuten rijden van Innsbruck verwijderd. Schönberg, de ingang naar het Stubaidal, is een centraal punt voor een individuele vakantie in elk jaargetijde. Hier wacht een met mooie boerenmeubels ingericht huis op u, vanuit waar u een heerlijk uitzicht over het Stubaidal heeft. De begane grond en de eerste verdieping zijn gescheiden en van buiten toegankelijk. De gratis skibus vertrekt op ca. 5 km afstand. De piste begint meteen achter het huis. Twee sleeën kunnen worden geleend. In de winter: winterbanden en sneeuwkettingen noodzakelijk!

€ 496.00

Lees Meer...

Oostenrijk Tirol Schönberg
Product