Lofoten leknes BN84073

Op het platteland, goed gelegen huis, de perfecte plek om het zeldzame landschap van Lofoten met de zonsondergang te ervaring. Groot terras met uitzicht op de zee.

€ 556.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Leknes
Product
 

Lofoten sørvågen BN54101

Zeer goed uitgeruste vissershuis, gelegen aan de haven van Sørvågen op Lofoten. U kunt hier vanaf de veranda vissen en genieten van het prachtige utizicht over de zee. Sørvågen biedt geweldige tochten in de bergen van Lofot en wandelpaden langs het water. U vindt meerdere musea en galeries in de omgeving. Buren: 3 meter verwijderd van het huis.

€ 451.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Sørvågen
Product
 

Lofoten brenna BN61598

Dit vakantiehuis is mooi gelegen met een prachtige uitzicht over de zee, samen met het eiland Gimsøy. In de zomer schijnt de middernachtzon in de woonkamer en keuken. Zeer goede mogelijkheden om te vissen en te wandelen.

€ 949.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Kleppestad
Product
 

Lofoten vestbygd BN61600

Goed uitgeruste vakantiehuis, gelegen tussen hoge bergen en het Ofotfjord. Grote terras met zeezicht. Goede mogelijkheden om te vissen. Plaats om vis schoon te maken is aanwezig, zowel binnen als buiten.

€ 399.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Offerøy Vestbygd
Product
 

Lofoten stamsund BN61601

Vakantiehuis met een terras. Het huis is afgeschermd gelegen, tussen hoge bergen en het Vestfjord. Er is een slaapplek voor 1 persoonin de hang. Lofotens. Goede mogelijkheden om te vissen.

€ 574.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Stamsund
Product
 

Lofoten myrland BN34175

Dit vakantiehuis is bij de zee gelegen. Middernachtzon en vele vogels in de zomer. Begeleide vistochten kunnen worden geregeld. Een wat steilere trap naar de eerste verdieping. Buren: 50 meter.

€ 395.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Napp
Product
 

Lofoten myrland BN34176

Gezellige vakantiehuis op een mooie locatie bij de zee. Mooie natuur en vele excursies. Vissen en zwemmen kan in de zee en meer. Buren: 50 meter.

€ 395.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Napp
Product
 

Lofoten borge BN22622

Huis op een kleine fjord aan de noordkant van Vestvågøy. Geschikt voor degenen die willen genieten van de natuur en om te ontspannen. Veel goede vis en wandelmogelijkheden.

€ 268.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Bøstad
Product
 

Sørvågen BN22627

Vakantiehuis in een traditionele vissersdorp op Lofoten. Een paradijs voor vissers. Vogelleven. Middernachtzon en een prachtige natuur.

€ 685.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Sørvågen
Product
 

VesterĂĄlen grytting BN22641

Gezellige vakantiehuis op het eiland VesterĂĄlen. Goede mogelijkheid om te wandelen en te vissen. Men kan jagen op kip. Dagtrips naar Trollfjord en Lofoten is zeker een aanrader. Kindvriendelijk. Toegang tot de vriezer is bij de eigenaar. Water is alleen in de WC.

€ 293.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Sortland
Product
 

Lofoten unstad BN22646

Dit idyllische vakantiehuis ligt op het eiland Vestvågøy, op ca. 3,5 km verwijderd van Unstad. Goede mogelijkheden om te vissen in de zee en meren. Kinderbed is te huur.

€ 276.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Bøstad
Product
 

Lofoten mærvoll BN22652

Mooie en eenvoudige appartement op de eerste verdieping. Het is aan een kade bij de zee gelegen. U heeft uitzicht over de zee en de bergen. Gemeenschappelijke grote kade met een buitentafel. Eigenaar maakt gebruik van de begane grond.

€ 474.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Bøstad
Product
 

VesterĂĄlen myre BN22655

Dit is een oudere vakantiehuis, 50 meter van de oever gelegen en beschikt over een uitzicht over het Steinlandsfjord. Goede mogelijkheden om te vissen en te wandelen. Walvis safari op slechts 27 km van het huis.

€ 327.00

Lees Meer...

Noorwegen Nordland Myre
Product