Bunschoten BN82147

Nabij de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort gelegen bungalow, direct aan het Eemmeer en nabij Bunschoten. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht op de jachthaven. De bungalow is onlangs geheel nieuw ingericht. TV met digitenne. Op 200m van het park bevindt zich een gemeensch. speeltuin en een strandje. Rust en natuur kunt u vinden op De Veluwe. Laat het weer het niet toe een lekkere duik te nemen in het Eemmeer, dan vindt u een overdekt zwembad op 2,5 km. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan. Buren: HUT001, 002, 005, 011.

€ 346.00

Lees Meer...

Nederland Utrecht Bunschoten
Product
 

Bunschoten Spakenburg BN61083

Nabij de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en het natuurgebied 'De Veluwe', bungalow type Botter op een vakantiepark met 35 huizen. De bungalow ligt direct aan de dijk en vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht over het achterliggende polderlandschap. Keramische kookplaten. Zeilboten en boottocht te boeken via de jachthaven. Speeltuin bij strandje (200m). In Spakenburg vindt u nog de klederdracht en de oude botterhaven. Bij het huren van de accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

€ 335.00

Lees Meer...

Nederland Utrecht Bunschoten
Product
 

Bunschoten Spakenburg BN53282

Comfortabel inger. bungalow voorzien van autom. zonneschermen en gelegen op een klein parkje met 35 huizen nabij de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en het natuurgebied ┬┤de hoge Veluwe┬┤. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht op de jachthaven en het Eemmeer. Op ca 200m vindt u een klein zandstrandje en gem. speeltuin. In Bunschoten kunt u een bezoek brengen aan de Botterhaven en een indruk opdoen van de traditionele klederdracht. Bij verhuur aan bedrijven, max. 2 personen toegestaan.

€ 426.00

Lees Meer...

Nederland Utrecht Bunschoten
Product
 

Bunschoten Spakenburg BN18521

Direct aan de haven gelegen en met mooi uitzicht over het Eemmeer, nieuw gebouwd vakantiepark met 35 bungalows. De bungalow, type Aak, is gezellig en comfortabel met o.a. vloerverwarming, wasmachine en oven uitgerust. Op 200m van het park bevindt zich een zandstrandje, gemeens. speeltuin en cafetaria. Geniet van de rust en natuur in het park ┬┤De hoge Veluwe┬┤. De Jachthaven biedt u fiets-en bootverhuur en draadloos internet tegen bet. Ook kunt u hier een mooie en rustgevende boottour reserveren. Te bezoeken de steden; Amsterdam, Utrecht en Zoo in Amersfoort (10 km). Spakenburgerdagen. Buurhuizen: HUT002, HUT004, HUT010. Alleen voor de recreatieve verhuur bestemd.

€ 346.00

Lees Meer...

Nederland Utrecht Bunschoten
Product
 

Bunschoten Spakenburg BN18522

Direct aan de haven gelegen en met mooi uitzicht over het Eemmeer, nieuw gebouwd vakantiepark met 35 bungalows. De bungalow, type Aak, is modern ingericht. Op 200m van het vakantiepark bevindt zich een zandstrandje, gemeens. speeltuin. Geniet van de rust en natuur in het park ┬┤De hoge Veluwe┬┤. De Jachthaven biedt u fiets-en bootverhuur en draadloos internet tegen betaling. Ook kunt u hier een mooie en rustgevende boottour reserveren. Buurhuizen: HUT001, HUT017, HUT029. Bij het huren vd accommodatie voor bedrijfsmatig gebruik, is een maximale bezetting van 2 personen toegestaan.

€ 659.00

Lees Meer...

Nederland Utrecht Bunschoten
Product