Pag Novalja BN79423

Comfortabel gelijkvloers appartement in een gezinshuis met een omheind grondstuk. Lokale weg in de buurt.

€ 385.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN79424

Dit leuk ingerichte appartement, bestaande uit 2 verdiepingen bevindt zich in een groot huis op het eiland Pag. Het gezellige appartement beschikt over een open slaapkamer op de bovenverdieping, waar de laagste dakhoogte 1 m bedraagt. Op slechts enkele minuten rijden komt u aan op het bekende strand Zr?e. Het eiland Pag biedt een scala aan cultuur en gastronomie. Het prachtige landschap zorgt voor een onvergetelijke vakantie.

€ 446.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN79425

Dit gemoedelijke appartement bevindt zich in de stad Novalja, in de buurt van de zee, restaurants en bars. Het appartement beschikt over een open slaapkamer op de bovenverdieping, waar de laagste dakhoogte 1 m bedraagt. De stad Novalja biedt in de zomer veel activiteiten. In de kaasmakerij op het eiland Pag wordt de bekende Pager Kaas bereid.

€ 446.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN79426

Dit smaakvol en praktisch ingerichte appartement bevindt zich in een huis in de stad Novalja. De beschikt over een terras, waar u met familie en vrienden van een zonnige vakantie kunt genieten. De plaats Novalja biedt vele mooie stranden en veel gastronomie. Wij bevelen u lokale specialiteiten aan, zoals de Pager Kaas, lamsvlees en wijn. Het eiland is Ć©Ć©n van de grootste aan de Adriatische kust. De kust is met zijn baaien, stranden en landtongen zeer afwisselend.

€ 583.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN60354

Deze praktische en leuk ingerichte vakantieappartementen bevinden zich in een mooi huis nabij de stranden van Zrce (1,5 km). Ze strekken zich uit over twee verdiepingen en beschikken ieder over een eigen terras. De plaats Novalja biedt vele mooie stranden en heeft een rijk gastronomisch aanbod.

€ 446.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN60355

Sfeervol en praktisch ingerichte appartementen in een familiehuis in de vestiging Gaj. Op de begane grond bevinden zich de keuken, de eetkamer en een badkamer. Een binnentrap leidt naar de slaapkamer en de badkamer op de eerste verdieping. Elk appartement beschikt over een eigen terras. In de plaats Novalja biedt het strand Zr?e (1,5 km) u een ontspannen vakantie.

€ 446.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN60356

Sfeervol en praktisch ingerichte appartementen in een familiehuis in de vestiging Gaj. Op de begane grond bevinden zich de keuken, de eetkamer en een badkamer. Een binnentrap leidt naar de slaapkamer en de badkamer op de eerste verdieping. Elk appartement beschikt over een eigen terras. In de plaats Novalja biedt het strand Zr?e u een ontspannen vakantie.

€ 446.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN32022

Leuke vakantieappartementen met zeezicht in de buurt van mooie zanstranden. Ze zijn modern en praktisch ingericht. Aan te raden is een bezoek aan de vele restaurants die traditionele gerechten en drankjes aanbieden.

€ 396.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN32023

Dit praktische appartement met zeezicht bevindet zich in de buurt van het mooie zandstrand. Zie ook CKP196, CKP198 en CKP200.

€ 326.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN32024

Dit praktische appartement met zeezicht bevindet zich in de buurt van het mooie zandstrand. Zie ook CKP196, CKP197 en CKP200.

€ 369.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN32026

Dit praktische appartement met zeezicht bevindet zich in de buurt van het mooie zandstrand. Zie ook CKP196, CKP197, CKP198.

€ 369.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN32067

Dit nieuwe zeer mooie huis heeft meerdere moderne en smaakvol ingerichte vakantiewoningen. De woningen op de eerste etage hebben een mooi uitzicht op zee. In de zomer worden vele traditionele en culturele avonden op het eiland georganiseerd en in de restaurants zult u de specialiteiten van de omgeving proberen zoals de Pager kaas, lamsvlees en wijn proberen.

€ 417.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN32068

Dit nieuwe zeer mooie huis heeft meerdere moderne en smaakvol ingerichte vakantiewoningen (zie ook CKP245, CKP246, CKP248, CKP249, CKP250). De woningen op de eerste etage hebben een mooi uitzicht op zee. Watersporters, zonne-aanbidders, jong en oud voelen zich hier prettig. Fiets- en wandelwegen voeren door de mooie natuur en de idylische vissersdorpjes op het eiland Pag voorbij. In de zomer worden vele traditionele en culturele avonden op het eiland georganiseerd en in de restaurants zult u de specialiteiten van de omgeving proberen zoals de Pager kaas, lamsvlees en wijn proberen. Hier zult u een mooie en ontspannen vakantie beleven.

€ 417.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN32069

Dit nieuwe zeer mooie huis heeft meerdere moderne en smaakvol ingerichte vakantiewoningen (zie ook CKP245, CKP246, CKP247, CKP249, CKP250). De woningen op de eerste etage hebben een mooi uitzicht op zee. Watersporters, zonne-aanbidders, jong en oud voelen zich hier prettig. Fiets- en wandelwegen voeren door de mooie natuur en de idylische vissersdorpjes op het eiland Pag voorbij. In de zomer worden vele traditionele en culturele avonden op het eiland georganiseerd en in de restaurants zult u de specialiteiten van de omgeving proberen zoals de Pager kaas, lamsvlees en wijn proberen. Hier zult u een mooie en ontspannen vakantie beleven.

€ 417.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN32070

Dit nieuwe zeer mooie huis heeft meerdere moderne en smaakvol ingerichte vakantiewoningen (zie ook CKP245, CKP246, CKP247, CKP248, CKP250). De woningen op de eerste etage hebben een mooi uitzicht op zee. Watersporters, zonne-aanbidders, jong en oud voelen zich hier prettig. Fiets- en wandelwegen voeren door de mooie natuur en de idylische vissersdorpjes op het eiland Pag voorbij. In de zomer worden vele traditionele en culturele avonden op het eiland georganiseerd en in de restaurants zult u de specialiteiten van de omgeving proberen zoals de Pager kaas, lamsvlees en wijn proberen. Hier zult u een mooie en ontspannen vakantie beleven.

€ 417.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product
 

Pag Novalja BN32071

Dit nieuwe zeer mooie huis heeft meerdere moderne en smaakvol ingerichte vakantiewoningen (zie ook CKP245, CKP246, CKP247, CKP248, CKP249). De woningen op de eerste etage hebben een mooi uitzicht op zee. Watersporters, zonne-aanbidders, jong en oud voelen zich hier prettig. Fiets- en wandelwegen voeren door de mooie natuur en de idylische vissersdorpjes op het eiland Pag voorbij. In de zomer worden vele traditionele en culturele avonden op het eiland georganiseerd en in de restaurants zult u de specialiteiten van de omgeving proberen zoals de Pager kaas, lamsvlees en wijn proberen. Hier zult u een mooie en ontspannen vakantie beleven.

€ 417.00

Lees Meer...

Kroatie Zadar Novalja
Product