Crespina BN83349

Elegante villa op de groene, met olijfbomen bedekte heuvels rondom Pisa. De oorsprong van de villa gaat terug tot de 16de eeuw. De afgelopen honderden jaren zijn er diverse restauratiewerkzaamheden geweest. De laatste heeft plaatsgevonden in de 18de eeuw, waaraan het verblijf haar huidige uiterlijk dankt. De villa behoorde toe aan een adellijke familie. De villa wordt gekenmerkt door haar trapezevormige gevel. Rustige gelegen aan de rand van het dorp. Mooi uitzicht op het omliggende landschap. Park met uitgestrekte tuin met zwembad en kleedkamers, die slechts de gasten ter beschikking staan. Een volledig onafhankelijk deel van het huis wordt door de eigenaar bewoond. Comfortabele inrichting met antieke meubels. Suggesties voor dagtochten: Crespina 1,5 km, Cascina 11 km (diverse winkels), Livorno, Pisa 25 km. Florence 65 km. Pisa 25 km, Tirrenia (strand) 30 km.

€ 1714.00

Lees Meer...

Italie Ligurië Crespina PI
Product
 

Crespina BN61228

Dit charmante huis in een wijngaard, gelegen op de heuvels in de buurt van Pisa, nodigt u uit voor een fantastische vakantie: uitstapjes naar Pisa, Florence en Lucca. De zandstranden van de Tyrrheense kust zijn dichtbij. Overdag en 's avonds kunt u de hier gemaakte wijn proeven! Barbecue, houtoven en een rijkgedekte tafel in de buitenlucht zullen zeker voor een onvergetelijke droom zorgen! Op de eerste verdieping een balkenplafond, dat deels laag is. Naast het vakantiehuis bevindt zich een wijnkelder met wijnproeverij en wijnverkoop. Crespina is in een landschap geplaatst die gedomineerd wordt door wijngaarden, struiken, kastanjebossen en velden. De buurt is voor ruiters, wandelaars en fietsers ideaal, hier vindt u namelijk goede gemarkeerde fiets- en mountainbikeroutes. Ontdekt u hier het gebied ook op de wijnroute, die vanaf Pisa door de plaats loopt. Crespina en omgeving hebben een prachtige architectuur, het beste te zien in de vaak eeuwenoude villa's.

€ 853.00

Lees Meer...

Italie Ligurië Crespina PI
Product
 

Crespina BN61229

U bewoont een fris, nieuw appartement (begane grond) met privé-zitplaats in de tuin, op de heuvels nabij Pisa. U vindt hier alles in één keer: aan de ene kant is het een ideaal uitgangspunt voor excursies naar de Toscaanse steden zoals Pisa, Lucca, San Gimignano, Florence...aan de andere kant is het slechts een sprong naar de zee en de brede zandstranden van Cecina tot Donoratico. Het zwembad en het grote landgoed zijn gemeenschappelijk met ITP103 en 2 andere appartementen. Kinderbed/-stoel op aanvraag beschikbaar.

€ 538.00

Lees Meer...

Italie Ligurië Crespina PI
Product
 

Crespina BN18802

Het zwembad gelegen tussen de olijvenranken ligt net zo verscholen als het huis zelf. Vanaf de bovenste etage van de villa geniet u van het wijde uitzicht. Aan de ene kant op Pisa, als het helder weer is kunt u de dom zien tegen de bergen van Pisa, aan de andere kant kijkt u over de beroemde heuvels van Pisa. Hier komt tevens de wijn vandaan. In de bossen, waar in de Alpenweiden Cyclamen bloeien, kunnen de kinderen lekker ravotten.

€ 1033.00

Lees Meer...

Italie Ligurië Crespina PI
Product