Home Reizen & Vakantie Ijsland Noordland oost

Skorradalur BN82217

Prachtig vakantiehuis met 100m2 groot terras met whirlpool, waar u kunt ontspannen van uw excursies naar het West -en ZuidIJsland. Buiten douche.

€ 683.00

Lees Meer...

Ijsland Noordland oost Skorradalur
Product
 

Borgarnes BN82218

DIt prachtige huis in Hulduland in het westelijke omgeving van Borgarfjördur, biedt u een mooi uitzicht op de 5 gletsjers. Golfuitrusting in de buurt.

€ 544.00

Lees Meer...

Ijsland Noordland oost Borgarnes
Product
 

Bildudalur BN82219

Gezellig, ouderen vakantiehuis in het centrum van Bíldudalur in de regio van Westfjorde, die om haar adembenemende natuur bekend is. Uitzicht op Fjord Arnarfjördur.

€ 587.00

Lees Meer...

Ijsland Noordland oost Bildudalur
Product
 

Stykkishólmur BN82220

Welkom in West-Ijsland! Deze ruime, pas gerenoveerde vakantiehuis ligt direct aan de haven van Stykkisholmur en de noordkust van Halbinsel Snaefellsnes. Goed verzorgde inrichting.

€ 854.00

Lees Meer...

Ijsland Noordland oost Stykkishólmur
Product
 

Reykholt BN82221

Zeer mooie vakantiehuis in Flankastadir, in de buurt van historische Reykholt. Op de 80m2 grote terras vindt u de Whirlpool.

€ 587.00

Lees Meer...

Ijsland Noordland oost Reykholt
Product
 

Dýrafjördur BN43651

Als u echt mooie landschappen wilt zien op IJsland, moet u een huis huren bij het westelijk deel van de fjord Ísafjördur. Dit huis ligt in in Ytrihus in het fraaie dal bij Dýrafjödur. Hier vindt u alle ingrediënten voor een goede vakantie op IJsland. U kunt uiteraard wandeltochten maken in de prachtige natuur, golfen of deelnemen aan een georganiseerde tocht met een kajak. Of u maakt per auto een uitstapje naar het nationale park Hornstadir. Aan te bevelen zijn ook de interessante musea in Isafjördur. Verder zijn hier op heel veel plaatsen de mooie IJslandse truien te koop. Slechts 500 m van het huis is een overdekt zwembad.

€ 759.00

Lees Meer...

Ijsland Noordland oost Dýrafjördur
Product
 

Husafjell BN53287

Mooi houten huis met een groot terras in de buurt van Borgarfjörður - 60 km van Borgarnes en130 km van Reykjavík. Het huis ligt tegen een berghelling en biedt een fraai uitzicht op een gletsjer. Vanaf deze plek kunt u de IJslandse natuur op diverse manieren gaan ontdekken. Eén van de mogelijkheden is vanaf de rug van een paard. Spannend is ook een uitstapje per jeep naar de gletsjer Langjökull. Wie nog meer spannende dingen wil doen kan bijvoorbeeld gaan river raften. Niettemin kunt u het ook rustiger aan doen en een dagje gaan vissen of golfen. Interessant is verder een boottocht op zee voor een walvissafari. En verzuimt u niet een bezoek te brengen aan Reykjavík. Na een dag vol belevenissen is het goed relaxen bij een warm bad op het terras. Op 10 km vindt u de dichtstbijzijnde winkel en een zwembad.

€ 1176.00

Lees Meer...

Ijsland Noordland oost Husafjell
Product
 

Patreksfjördur BN53288

In dit stenen huis in de stad Patreksfjörður op West-IJsland heeft u uitzicht over de fjord. Het huis heeft een groot terras en een tuin. Naar Ísafjörður is het 173 km en naar Reykjavík 400 km. Het is een ideaal uitgangspunt om te gaan kijken naar de grootste vogelkolonie van Europa op de steile kust van de Látrabjarg of voor een boottocht op de Breiðafjörður. Georganiseerde vistochten op zee zijn er ook, naast kajaktochten met een gids. Verder is er een golfbaan. Zomaar een simpele autorit of een lange wandeltocht door het adembenemende IJslandse landschap is echter ook niet versmaden. Voor de zwemliefhebbers is er op 1 km afstand een zwembad. Verder is het ook niet naar de dichtstbijzijnde winkel.

€ 680.00

Lees Meer...

Ijsland Noordland oost Patreksfjördur
Product