Home Reizen & Vakantie Ijsland Hofudborgar Svaedi

Kidholl BN82215

Gezellige houten huis in een vakantiewijk. Golfliefhebbers kunnen in de buurt op de golfplaats hun hobby uitoefenen. Alle gasten hebben gratis toegang tot het gezamelijk zwembad.

€ 616.00

Lees Meer...

Ijsland Hofudborgar Svaedi Kidholl
Product
 

Hallkelshólar BN82216

Ruime vakantiehuis met plaats voor families met kinderen. Grote terras (200 m2) met Whirlpool, tuinmeubels, speeltoestellen en grill. Uitizcht op de bergen.

€ 854.00

Lees Meer...

Ijsland Hofudborgar Svaedi Hallkelshólar
Product
 

Laugavatn BN53285

In M√Ĺrar, maar 16 km van Laugarvatn en 115 km van Reykjav√≠k, ligt dit gezellige houten huis in een klein bos. De ligging is ideaal voor dagtochtjes naar het zuidelijk en het westelijk deel van IJsland. Geysir-ge√Įnteresseerden zitten hier helemaal op de juiste plek. De plaats Geysir, waaraan het natuurfenomeen zijn naam ontleent, ligt niet ver van hier. In Reykjav√≠k - IJslands hoofdstad - zijn veel bezienswaardigheden en is absoluut ook een dagtocht waard. Vergeet u niet een rit langs de wereldberoemde Golden Circle (Gouden Cirkel) te maken en ontdek Geysir, Thingvellir - waar tussen 930 en 1798 het oude parlement zijn zittingen hield - de fantastische waterval Gullfoss en ook het nationale park Skaftafell. Hier kunt u paardrijden, vissen, wandelen en misschien zelfs vanaf de kust walvissen spotten. Wie wat dichter bij de walvissen wil komen, kan deelnemen aan een walvissafari. Na een dag vol nieuwe indrukken kunt u zich ontspannen bij een warm bad op het terras van het huis. Naar het dichtstbijzijnde zwembad en de dichtstbijzijnde winkel is het 16 km.

€ 752.00

Lees Meer...

Ijsland Hofudborgar Svaedi Laugavatn
Product
 

Selfoss BN53286

Dit gezellige huisje ligt in het fraaie dal Bj√≥rsardalur, 2,5 km van de kleine stad √Ārnes. Naar de hoofdstad Reykjav√≠k is het maar 100 km en naar het stadje Selfoss maar 55 km. De wereldberoemde vulkaan Hekla, die zeker een uitstapje waard is, ligt in de buurt van het huis. Een goed idee is om eens een rit met een IJslands paard te maken of ook een tochtje te plannen naar de Vestmannaeyr-eilanden. Een tocht langs de Golden Circle (Gouden Cirkel) is een absolute must. Deze route leidt naar Geysir, de plaats waaraan het natuurfenomeen zijn naam heeft ontleend, naar Europa's waterrijkste waterval Gullfoss, naar de voormalige, historische parlementszetel Thingvellir en het nationale park Skaftafell. Bij thuiskomst kunt u lekker relaxen bij een warm bad op het terras van het huis. Een zwembad vindt u op 3 km afstand en de dichtstbijzijnde gelegenheid om boodschappen in te slaan op 2,5 km.

€ 581.00

Lees Meer...

Ijsland Hofudborgar Svaedi Selfoss
Product
 

Bjórsardatur BN43639

Als u wat bijzonders wilt maken van uw vakantie, dan moet dit kleine gezellige huis bij Säluvellir boeken. Het ligt maar 100 km van Reykjavik en 45 km van het stadje Selfoss. De beroemde vulkaan Hekla is ook niet ver weg en moet u onder alle omstandigheden eens gaan bekijken. Paardrijden en wandelen kunt in het mooie dal Pjorsardalur. Een zwembad is te vinden op maar 2,5 km van het huis. Daar is ook de dichtstbijzijnde winkel. Verder kunt zich laten overvaren naar de eilandengroep Vestmannaeyjar. In de 'Golden Circle' liggen de belangrijke bezienswaardigheden zoals deGeysir, het nationale park Skaftafell en Thingvellir, een plaats van voor IJsland grote historische betekenis. Het huis zelf heeft alles wat nodig is voor een goede vakantie, zoals onder meer een fraai terras.

€ 482.00

Lees Meer...

Ijsland Hofudborgar Svaedi Bjórsardatur
Product
 

Hvolsvöllur BN43640

Dit huis in Hólakot in de gemeente Hvolsvollur ligt slechts 125 km van de interessante hoofdstad Reykjavik. Een bezoek aan deze stad is altijd bijzonder de moeite waard, al was het maar om bijvoorbeeld een paar echte IJslandse truien te kopen, maar er is natuurlijk nog veel meer te doen. In de omgeving van het huis kunt u wandelen, paardrijden, golf spelen en een kijkje nemen in diverse musea. Het dichtstbijzijnde zwembad en een winkel liggen op een afstand van maar 29,5 km. Ten zuiden van de kust liggen de Vestmannaeyiareilanden. Deze zijn onder alle omstandigheden een bezoek waard. Hier hebt u de kans walvissen te spotten. Ook de 'Golden Circle' met de Geysir, de waterval Gullfoss en de historische Thingvellir liggen dichtbij. Het huis zelf heeft alles wat nodig is voor een goede vakantie, onder meer een fraai terras met een gasgestookte barbecue.

€ 602.00

Lees Meer...

Ijsland Hofudborgar Svaedi Hvolsvöllur
Product
 

Grimsnes BN43643

Maak iets bijzonders van uw verblijf op IJsland door dit bijna nieuwe huis in Oskarstein bij Grimsnes te boeken! Het ligt maar 70 km van Reykjavik en is afgezien daarvan gezellig ingericht met moderne meubels. Buiten is er een terras van 105 vierkante meter met tuinmeubelen en een gasgestookte barbecue, bijvoorbeeld om een goed stuk IJslands lamsvlees te braden. Bij het huis is verder een buitenwhirlpool. In Reykjavik zijn onder meer de kathedraal en de waterreservoirs interessante bezienswaardigheden. Dicht bij de stad is de 'Golden Circle' met spectaculaire natuurverschijnselen als de Geysir, de waterval Gullfoss en het gebied rond de Thingvellir. Paardrijen, vissen en wandelen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden en daarnaast kunt u aan river rafting doen in de Hvíta. Een echte belevenis belooft de zuidelijke kust met de Vestmannaeyreilanden of de 'kleurrijke' bergen van Borgafjördur. Naar het dichtstbijzijnde zwembad is het 6 km, naar de dichtstbijzijnde grote winkel 9 km. Hier is ook een benzinetankstation met een kiosk.

€ 759.00

Lees Meer...

Ijsland Hofudborgar Svaedi Grimsnes
Product
 

Gislholtsvatn BN43644

Dit kleine maar aantrekkelijke huis voor de ideale IJslandvakantie ligt direct aan het water van de G√≠sholtsvatn bij Hallandi, slechts 95 km van Reykjavik. Een zwembad vindt u op 20 km afstand, evenals de dichtstbijzijnde winkel. De ligging van het huis geeft een reeks recreatieve mogelijkheden, zoals paardrijden, zwemmen, wandelen en golf spelen. Aan de zuidkust van het eiland of vanaf het eiland Vestmannaeyiar kunt u walvissen spotten. In de 'Golden Circle' bevinden zich de belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Geysir, de waterval Gullfoss en de bakermat van de IJslandse staat in Thingvellir. Natuurlijk mag een uitstapje naar Reykjavik niet ontbreken, maar ook in de directe omgeving is veel te zien. Voor de in moderne architectuur ge√Įnteresseerden zij hier vermeld dat het huis door een in IJsland bekende architect is ontworpen.

€ 716.00

Lees Meer...

Ijsland Hofudborgar Svaedi Gislholtsvatn
Product