Tiszafüred BN29985

Vakantiehuis in een natuurlandschap met mooi uitzicht over het Theiss-meer. Ideaal voor wandel- en visliefhebbers. Voor de kleine gasten is er een kinderbad.

€ 345.00

Lees Meer...

Hongarije Tiszameer Tiszafüred
Product
 

Tiszafüred BN29988

Praktisch en mooi ingericht huis, slechts 300m van het meer. Bij het huis hoort een groot terras evenals een balkon. In het hof kunt u zich ontspannen op het terras met tuinmeubelen terwijl de kinderen spelen. Voor een gezellige barbeque avond is er een hout/kolen haard aanwezig.

€ 337.00

Lees Meer...

Hongarije Tiszameer Tiszafüred
Product
 

Tiszafüred BN35032

Wilt u graag een rustige, maar tevens actieve vakantie? Deze gezellige helft van een twee-onder-een-kapwoning voldoet aan uw wensen. Het huis ligt in een rustige omgeving met uitzicht op het bos dat in de buurt ligt. Maar er zijn ook allerlei activiteiten mogelijk. Zo is er een haven met bootverhuur, een gratis strand en u kunt vissen en zelfs boogschieten. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Kinderbedje en -stoel op aanvraag. De andere helft van het huis is UTS107. Excl. verwarmingskosten.

€ 301.00

Lees Meer...

Hongarije Tiszameer Tiszafüred
Product
 

László Holidayhome

Tiszafüred is gelegen in de Tisza-meer regio in het oostelijke deel van Hongarije. Tiszafüred is de hoofdstad van de steden rond het Tisza meer. Het huis is gebouwd volgens een speciaal ontwerp en het ligt in de oude wijk van de stad. Rondom het huis is een mooie tuin waar de kinderen kunnen spelen, er zijn tuinmeubelen en een barbecue. Het huis ligt vlakbij, op slechts een paar honderd meter afstand van het thermale bad en rivier Tisza. Het strand is in 30 minuten bereikbaar te voet. Er is een kruidenierswinkel in de buurt. Air-conditioning, sauna, bad, 's winters open haard verzekeren u aangename warmte. De eigenaars bieden de mogelijkheid om jet-ski's, een motorboot of een wakeboard te huren. Zij kunnen (vooraf reserveren) een onvergetelijke boottocht voor 7 personen organiseren. Tijdens de boottocht kunnen de gasten gebruik maken van de watersport faciliteiten (wakeboard en 2 lucht vloten donuts). U kunt ter plaatse de eigenaars naar de kosten van de faciliteiten en de boottocht vragen.

€ 855.00

Lees Meer...

Hongarije Tiszameer Tiszafüred
Product