Home Reizen & Vakantie Duitsland Luneburger Heide

Bad Bodenteich BN68817

Modern en comfortabel houten huis in een rustige wijk waar nauwelijks wensen onvervuld zullen blijven. Er is een grote tuin waar u heerlijk kunt zonnen. Bij slecht weer kunt u relaxen in het wellnessgedeelte, wat tevens bij het huis hoort. In de omgeving is een heidepark, een snowfunpark, een vogelpark en een wildpark te vinden. U kunt ook genieten van een wandeling door de mooie natuur van de L├╝neburger heide. Twee fietsen inclusief. Buggy, bolderkar en een handdoekenpakket kunnen ter plaatse tegen betaling gehuurd worden. Nier-roker.

€ 414.00

Lees Meer...

Duitsland Luneburger Heide Bad Bodenteich
Product
 

Lutterloh BN68818

Verzorgde twee-onder-een-kapwoning op een groot perceel. Speelhoek voor de kinderen. Veel excursiemogelijkheden. Telefoon tegen betaling. Niet-roker. Gezamelijk te boeken met DLH101.

€ 369.00

Lees Meer...

Duitsland Luneburger Heide Unterl├╝ss OT Lutterloh
Product
 

Uetze BN68819

Gezellig en modern ingericht houtenhuis op een vakantiepark bij het Irene-meer, in het zuiden van de Luneburgse heide. In de omgeving vindt u aantrekkelijke wandel- en fietspaden.

€ 349.00

Lees Meer...

Duitsland Luneburger Heide Uetze
Product
 

Bad Bodenteich BN14560

Het idyllische plaatsje Bodenteich ligt aan de oostrand van de Luneburger Heide, ong. 100 km noordoostelijk van Hannover. In 1997 werd het erkend als Kneippkuurbad. Gebruiken en tradities worden hier goed onderhouden. Het vakantiehuis staat in een woonplaats en is degelijk uitgerust. Het huis heeft een stijle trap naar de eerste verdieping. Er is een groot natuurperceel beschikbaar om op te spelen en ravotten. In het dorp zijn er een openluchtzwembad, een oude burcht en vele andere vrijetijdsbesteding, zoals bijv. fietsverhuur en een bowlingcentrum. Klimrek voor kinderen. Niet-rokers huis.

€ 265.00

Lees Meer...

Duitsland Luneburger Heide Bad Bodenteich
Product
 

Unterl├╝ss lutterloh BN14561

Het gezellige, liefdevol ingerichte vakantiehuis aan Schillohberg bevindt zich in natuurpark Sudheide - omgeven door heidevelden en schapen - net zo als u zich de heide voorstelt. Het ligt op het grote goed onderhouden tuingrondstuk van de verhuurder. Een (steile) trap leidt naar een vide met 2 slaapkamers. Naar het zwembad is het ca. 5 km.

€ 369.00

Lees Meer...

Duitsland Luneburger Heide Unterl├╝ss Ot Lutterloh
Product
 

Eldingen BN14562

Aan de rand van de zuidheide, tussen Uelzen en Celle staat dit chique, houten vakantiehuis in landelijke omgeving, op een omheind natuurgrondstuk. Het is zeer ruim en goed onderhouden. De inrichting is overwegend hout en zeer huiselijk. U bent,met de auto, zo in de oude binnenstad van Celle. Voor de terrassen zijn tuinmeubelen aanwezig en bij mooi weer kan er gebarbequed worden. NIET ROKEN HUIZEN!

€ 355.00

Lees Meer...

Duitsland Luneburger Heide Eldingen Ot Metzingen
Product
 

Schneverdingen BN14564

Dit bijzonder mooie vakantiehuis is degelijk en zeer behaaglijk ingericht. Het biedt voor allerlei vakantiegangers een perfect onderkomen. Ontdek hier de schoonheid van het heidelandschap of bezoek de historische steden L├╝neburg en Celles of de dierentuinen of vrijetijdsparken in de buurt. Schneverdingen ligt centraal in de stadsdriehoek Hamburg-Hannover-Bremen en biedt duizend mogelijkheden voor vakantievertier. In de winter kunt u haardhout kopen voor 20 Euro/week. Steile trap naar slaapzolder via S3. Nietrokershuis. Jongerengroepen niet toegestaan.

€ 414.00

Lees Meer...

Duitsland Luneburger Heide Schneverdingen
Product