Plejerup BN68968

Interessant vakantiehuis met uniek uitzicht op een fjord vanuit de woonkamer en het terras. Het vakantiehuis is omgeven door een mooi terras, waar u de hele dag lang van de zon kunt genieten. Een kort voetpad leidt u naar het fjord, waar u kunt zwemmen en vissen. In het mooie Odsherred vindt u veel cultuur en natuur.

€ 494.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Seeland Grevinge
Product
 

Atterup Isefjord BN62710

Dit huis, door een architect ontwikkeld is gelijk vloers en heeft een uitstekende inrichting. De zee, fjord en de omgeving Oddsherred is bekent om zijn natuur, op grond van lichtverhoudingen hebben hier vele kunstenaars.

€ 545.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Seeland Grevinge
Product
 

Atterup Isefjord BN52629

Al meer dan een eeuw is Odsherred √©√©n van de meest favoriete Deense vakantieoorden. De stranden, het gevarieerde landschap en de vele kunst zijn daar niet vreemd aan. Odsherred is bovendien omgeven door de Isefjord, het Kattegat en de Sejer√ł Bocht. De weerkaatsing van de zon in dat vele water legt een bijzonder licht over de streek, zoals dat slechts op weinig andere plaatsen in Denemarken te zien is. Er zijn hier vrijetijdsmogelijkheden te over voor iedereen. Bezoek bijvoorbeeld Sommerland Sj√¶lland, waar alle attracties gratis zijn, eens het entreegeld betaald is ; ga naar Odsherred Zoo in Asn√¶s of naar het kasteel Dragsholm Slot, dat heel uniek en in prachtige natuur gelegen is aan de baai bij Neksel√ł.

€ 348.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Seeland Grevinge
Product
 

Grevinge Lammefj. BN40383

Dit mooie vakantiehuis is uitgerust met een heleboel comfort, waaronder een whirlpool en een sauna. Vanuit het huis zijn er meerdere uitgangen naar het grote, houten terras. Hier heeft u een prachtig uitzicht over een beschermd natuurgebied dat aan het perceel grenst. Het huis ligt rustig bij het grote, ingepolderde gebied Lammefjord. Het is niet ver naar de fjord en het Dragskanaal dat een eldorado is voor sportvissers. Het is slechts een kwartiertje rijden naar Holb√¶k. Deze provinciestad heeft een heerlijke maritieme sfeer en vele winkels, caf√©s en restaurants. Vanuit Holb√¶k vaart er een pont naar het eiland Or√ł, dat ook zeker een bezoekje waard is.

€ 515.00

Lees Meer...

Denemarken Noord Seeland Grevinge
Product